teipit

Kunto-ja Liikuntakeskus Viilinki Oy avasi monipuolisen kaikille aikuisille suunnatun ns. matalan kynnyksen kuntosalin Kiteelle. Avajaiset pidettiin 15.8.2016.

Muuttoa Joensuusta, jossa yritys toimi lähes 11 vuotta, edelsi harmillinen takaisku. Tilat, jossa olimme vuokralla, osti kilpaileva yritys. Näin ollen meiltä meni pohja pois yrittää enää Joensuussa, jossa onkin tämän alan kovin kilpailu koko Suomessa. Se oli todella harmillista, niin meille yrittäjille, jotka olimme rakentaneet Viilinkiä kaikki ne vuodet itseämme säästämättä ja sydämellä, kuin monille meillä käymään tottuneille asiakkaillemme. Myös hyvä henkilökuntamme sai lähteä. Maaliskuun viimeinen oli todella surun päivä!

Kunto-ja Liikuntakeskus Viilinki Oy sai vuonna 2015 AAA-sertifikaatin, jonka vuoksikin tuntui todella toimivan yrityksen lopettaminen Joensuussa turhalta toimelta. Kuntobisnesalalla, kuten ei myöskään muilla aloilla, kyseisen tunnustuksen saanti on hyvin harvinaista. Emme halunneet jäädä Joensuuhun, koska emme löytäneet sopivaa kiinteistöä, jossa jatkaa. Myös Joensuun kilpailutilanne arvelutti, koska Joensuuhun on tulossa lisää useita uusia alan toimijoita.

Kiteen valitsimme, koska itse asumme lähempänä sitä, kuin Joensuuta, Tohmajärven Onkamossa. Kartoitimme talvella tilannetta täällä ja havaitsimme selvän puutteen Kiteen kuntosalitarjonnassa. Meillä on monipuolinen ja toimiva laitteisto omasta takaa ja sopiva tilakin löytyi kuin sattuman kauppana, entinen kauppa Keisarinkuja 4-6: ssa oli vuokrattavana. Sisustus Laukkasen omistamassa kiinteistössä oli hyvät, avarat tilat. Nyt remontti kuntosalikäyttöön sopivaksi on kovassa käynnissä.

Tarjoamme monipuolisen kuntosalin, niin aloittelijoille, kuin pitempäänkin harrastaneille. Meidän laitevalikoimamme käsittä erilaiset lämmittelylaitteet; soutu, kuntopyörät, erilaiset crosstrainerit, hiihtolaite ja juoksumatot jne. Meillä on helppokäyttöiset Hur-paineilmalaitteet, painopakkalaiteita ym. ym. Rautaa löytyy kovaankin tarpeeseen!
Tarjontaamme kuuluu myös henkilökohtainen ohjelman laadinta ja opastus. Sen laatii aina ammattitaitoinen ohjaaja. Ohjelma antaa innostusta ja sen avulla pääsee kohti omia tavoitteita. Lisäksi kauttamme voit saada Personal Trainer-palvelua, tarvitsetpa neuvoa liikuntasi toteuttamiseen esim. kiireisen työn lomassa, sopivan lajin etsimisessä tai jos tarvitset neuvoja ravinnon suhteen.
Lisäksi tiloihimme tulee solarium.

Kuntosalikortilla, jossa on avainominaisuus, pääsee kuntoilemaan aina aamu neljästä puolille yötä. Tutustumaan pääsee maksutta asiakaspalveluaikana. Uskomme, että tuomme nyt Kiteelle sen kaipaamaa virkistystä yrityksellämme, kilpailukykyisin hinnoin!
Tervetuloa hyvään kuntoon ja Viilinkiin!