teipit

Kuntokeskus Viilinki avasi monipuolisen kaikille aikuisille suunnatun ns. matalan kynnyksen kuntosalin Kiteelle. Avajaiset pidettiin 15.8.2016.

Tarjoamme monipuolisen kuntosalin, niin aloittelijoille, kuin pitempäänkin harrastaneille. Meidän laitevalikoimamme käsittä erilaiset lämmittelylaitteet; soutu, kuntopyörät, erilaiset crosstrainerit, hiihtolaite ja juoksumatot jne. Meillä on helppokäyttöiset Hur-paineilmalaitteet, painopakkalaiteita ym. ym. Rautaa löytyy kovaankin tarpeeseen!

Tarjontaamme kuuluu henkilökohtainen ohjelman laadinta ja opastus. Sen laatii aina ammattitaitoinen ohjaaja. Ohjelma antaa innostusta ja sen avulla pääsee kohti omia tavoitteita. Lisäksi kauttamme voit saada Personal Trainer-palvelua, tarvitsetpa neuvoa liikuntasi toteuttamiseen esim. kiireisen työn lomassa, sopivan lajin etsimisessä tai jos tarvitset neuvoja ravinnon suhteen.
Lisäksi tiloissa on solarium.

Kuntosalikortilla, jossa on avainominaisuus, pääsee kuntoilemaan aina aamu neljästä puolille yötä. Tutustumaan pääsee maksutta asiakaspalveluaikana. Uskomme, että tuomme nyt Kiteelle sen kaipaamaa virkistystä yrityksellämme, kilpailukykyisin hinnoin!

Tervetuloa hyvään kuntoon ja Viilinkiin!